Vihdoin

Hei!

Meillä on ollut jo monesti aikeissa tehdä oma blogi, ja viime syksynä olimme jo aika lähellä. Kuitenkin urheilu (varsinkin pitkät kisareissut),uusi koulu (ja uusi kieli) veivät paljon aikaa, ja päätimme aloittaa, kun aikaa löytyisi enemmän. Nyt talvella, kun kisoista on taukoa, ja koulukin vähitellen alkaa sujua, päätimme ryhtyä toimeen.

Useimmat tekstimme liittyvät tavalla tai toisella urheiluun, helpointa (ja luonnollisinta) niin. Kirjoitamme useimmiten tavallisista treeneistä, kisoista, leireistä, ja kaikesta muusta, joka liittyy meidän urheiluumme. Emme kirjoita säännöllisesti, vaan silloin kun on aikaa ja huvittaa kirjoittaa. Urheilu ja koulu menee tietenkin edellä.

Ollaan oltu tämä viikonloppu kotona, mikä ei ole niin tavallista. Usein olemme kisamatkoilla, leireillä, mummolassa tai jossain muualla. Meillä on ollut aika rauhallinen viikonloppu, kouluakaan emme ole pahemmin ajatelleet, nyt kun ensi viikolla alkaa uusi jakso ja sen myötä uudet kurssit. Treenaaminen on ollut melko kevyttä, hiihtoa ja juoksua enimmäkseen. Pakkailtukin on, sillä tiistaina lähdemme Turkkiin! Menemme sinne lukion suunnistajien kanssa harjoitusleirille. Kaikki, jotka lähtevät mukaan, ovat motivoituneita ja mukavia, joten odotamme onnistunutta reissua. Osallistumme myös muutamaan kisaan, joissa tavoitteenamme on hyvät suoritukset. Turkin maastot ovat aivan erilaiset, kuin Suomessa, joten hyvät suoritukset vieraassa maastossa ovat varmasti aivan riittävä tavoite. Olemme tähän mennessä suunnistaneet (vain) Suomessa ja Ruotsissa, joten saamme varmasti myös arvokasta maastokokemusta. Kilpailemme naisten pääsarjassa, koska halusimme hyvät radat, kun kerran Turkkiin asti lähdemme. Kisojen lisäksi teemme omia suunnistusharjoituksia ja varmasti eksymme juoksemaan myös ilman karttaa. Luvassa on myös pidempi vaellus vuorilla. Odotamme innolla reissua, toivottavasti reissustamme tulee onnistunut!

Tän ensimmäisen tekstin kirjoittaminen tuntu aika jäykältä, mutta eiköhän tekstien laatu parane, kun päästään itse asiaan.


 Tervetuloa seuraamaan matkaamme kohti unelmiamme!

Kommentit