SM-hopeaa

Viikonloppu kului Hankasalmella hiihtosuunnistuksen SM-kisojen merkeissä. Lauantaina kisailtiin pitkän matkan mitaleista, ja sunnuntai suunnistettiin viestit. Sää oli mitä mainioin, ja urat pääsääntöisesti hyvässä kunnossa.
 Lähdimme innokkaasti lauantaina kohti SM-pitkää. Pitkä matka on aina ollut yksi  suosikkimatkoistamme. Kisapaikalla teimme verryttelyt normaaliin tapaan, ja pian olikin jo kisan aika. Lähdimme peräkkäin, mikä oli aika erikoista. Rata oli hyvä, ja samoiten urastot, Kisasta haastavan teki reitinvalinnat. Satulla matkaan tuli joitain pienempiä pummeja, yhteensä noin 3 minuuttia. Hiihto kulki kohtuullisesti. Anun kisa sujui enimmäkseen siedettävästi, mutta yhden isomman ja muutaman pienemmän virheen Anu teki. Pieni flunssa tuntui hiihdossa, hiihto tuntui selvästi vaikeammalta kuin yleensä. Tuloslistalta löysimme itsemme peräkkäisiltä sijoilta, Satu viidentenä ja Anu kuudentena. Vaikka sijoitusten puolesta kisa ei mikään katastrofi ollutkaan, ei suorituksiin voi kovin tyytyväinen olla.
  Sunnuntaina oli siis vuorossa viestit. Kilpailimme D20-sarjassa, koska D18-sarjaa ei ollut. Joukkueemme oli Anu, Eveliina ja Satu, juurikin tuossa järjestyksessä. Joukkueemme oli täysin sama kuin viime vuonna, sama järjestyskin. Anu aloitti viestin hyvin tullen kärjessä vaihtoon. Suunnistus oli sujunut ihan hyvin, pari kertaa ohi risteyksestä, mutta ei mitään sen suurempaa. Hiihto ei tietenkään ollut mitään hyvää, kun tosiaan pieni flunssa meinaa vähän vaivata. Eveliina suoriutui myös osuudestaan hyvin ja päästi Satun ankkuriosuudelle toisena. Satu suunnisti osuutensa hieman varmistellen, löytäen kuitenkin rastit ilman ongelmia. Maaliin Satu toi joukkueemme toisena, ja pääsimme siis iloitsemaan yllätyshopeasta. Yllätyshopea se tosiaan oli, olimmehan reilusti alaikäisiä, ja muissa joukkueissa oli arvokisakävijöitäkin.

Samalla joukkueella viime vuonna pronssia, kiitos Ellu!

  Ensi viikolla kerkeämme käydä kaksi päivää ( joista toinen ei edes kokonainen x) ) koulussa ennen kuin suuntaamme kohti Syötettä. Siellä olisi tarkoitus hiihdellä pari päivää, ja viikonloppuna osallistua kauden viimeisiin hiihtosuunnistuskisoihin Kuusamossa.





Kommentit