Lajinomaisesti

Taas on yksi viikko jo perjantaissa, ja hyviä treenejä on tullut tehtyä. Maanantaina iltapäivällä kävimme lukion treeninä juoksemassa vähän erilaisia mäkivetoja. Ensin juostiin polkua (tosi puskettunutta) mäki ylös ja sitten suunnistettiin alas, jokaisella kierroksella eri rata. Tosin kullakin radalla oli vain yksi rasti. Vetoja tuli siis juostua kymmenen ja saman verran suunnistettua alas. Rastit löytyivät aika hyvin, vaikka sykkeet korkealla ja jalat hapoilla niitä etsittiin.
    Tiistaina aamulla juostiin pitkä lenkki pitkästä aikaa Bobergetillä. Lunta ei ollut enää paljoa polulla, mutta pari kertaa aukon reunoilla jouduimme vähän kiertämään. 
   
Keskiviikkona aamulla oli luvassa loikkia. Itse jouduin jättämään niistä osan väliin ja tekemään lihaskuntoa, koska penikat ovat olleet nyt pari viikkoa vähän kipeät. Iltapäivällä kävimme ensimmäistä kertaa tänä vuonna ulkona urheilukentällä. Anu juoksi siellä vetoja, ja minä tein koordinaatiota.
   Torstaina kävimme aamulla suunnistamassa 6,5km radan, jolla kuitenkin matkaa tuli noin 10km. Suunnistus sujui aika hyvin, mutta yksi älyttömän leveä oja pilasi reitinvalintoja aika pahasti. Iltapäivällä keskityimme vain matikan kokeeseen, jonka teimme tänään.
  Tänään olen pitänyt lepopäivää ja huomennakin aion ottaa kevyemmin, koska tämä viikko on minulle kevyt viikko. Sunnuntaina lähdemme Raumalle suunnistamaan kevätkansallisiin. Anu kilpailee D21A sarjassa ja minä D18 sarjassa.
    

Kommentit