Yleisurheilua

Ensimmäinen kesälomaviikko alkaa kääntyä kohti loppuaan. Mukavasti on loma alkanut, kelit tosin voisivat olla paremmatkin. No mutta, onhan tässä vielä 9 viikkoa aikaa tulla hyvät kelit. Mitään ihmeellistä ei ole viikonlopun jälkeen tapahtunut, mutta kyllä jotain on tapahtunut. Reeniä tietysti, mutta paljon muutakin, nyt kun lomalla ehtii. Olen saanut yhden kirjan luettua ja olemme laittaneet ruokaa Satun kanssa. Harvemmin viihdyn keittiössä, mutta nyt, kun on aikaa, ja hyvä apulainen (okei, pääkokki), niin olen itsekin uskaltautunut keittiöön.


Vielä jotain erikoista, mitä on tapahtunut. Tänään nimittäin uskaltauduin ensimmäisiin ratakisoihini ikinä. Olen ennenkin miettinyt osallistuvani yleisurheilukisohin, mutta tänä vuonna sain vihdoin lisenssin hankittua. Matka oli 3000 metriä. Juoksu sujui joten kuten. Ei todellakaan hyvin, mutta uusi ennätys joka tapauksessa. Lähdin matkaan aivan liian lujaa. Ensimmäiset 600 metriä juoksin aivan liian innokkaasti, mikä sitten kostautui hyytymisellä loppumatkasta. No, nyt ainakin tiedän, ettei pidä lähteä noin lujaa. Seuravassa kisassa (jep, innostuin sen verran, että luvassa on muitakin ratakisoja tällä kaudella) sitten riittävän rauhallinen alkuvauhti, ja sillä tavalla yritän juosta tavoitteeseeni.

Tulevat päivät vietän Kokkolassa. Luvassa on tavallisia reenejä, ja ihan vain kesälomailua mummolassa. Viikonloppuna on sitten luvassa jotain tosi kivaa. Nimittäin Venlojen ja Jukolan viesti, yksi kesän kohokohdista! Kiva päästä juoksemaan, ja tottakai myös seuraamaan Jukolan viestiä.




Kommentit