SM-yö 2018

Kirjoitukset ovat kovalla tahdilla käynnissä, joten tästä löytyi sopiva paikka ylimenokaudelle, ettei treenin ja koulun yhteisrasitus nousisi liian korkeaksi. Kävin kuitenkin viikonloppuna ottamassa osaa SM-yöhön Hauholla.

Verrytellessä oli hyvä fiilis tulevasta kisasta ja juoksu tuntui todella helpolta. Ensimmäinen rasti löytyi ilman vaikeuksia ja toisenkin rastin löysin kohtuullisen hyvin vaikka vähän unohdin katsoa kompassia. Kolmannelle rastille tein vähän isomman koukun joka olisi ollut vältettävissä sillä kompassin katsomisella. Kolmannelta rastilta lähtiessä aika pian liukastuin kivikossa ja tietenkin jalkani murtumakohta (SM-pitkältä 2017 tullut, on ollut kivuton nyt aikansa) osui kiveen. Silloin sattui ja päätin, että keskeytän koska liian monta kertaa olen jatkanut vaikka tekee kipeää. Kävin kuitenkin todella rauhassa vielä neljännellä rastilla (pienen koukun kautta), koska sinne päin minun joka tapauksessa oli lähdettävä halutessani lähteä polkua pitkin pois metsästä. Matka kisapaikalle tuntui todella pitkältä, koska olin aivan radan kauimmaisessa nurkassa, josta matka kilpailukeskukseen polkuja pitkin oli arviolta neljä kilometriä. Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun keskeytän kisassa ja tietenkin kisa oli vielä SM-kisa ja minulle kauden viimeinen kisa. Halusin kuitenkin ottaa varman päälle ja olla riskeeraamatta ensi kautta jatkamalla kisaa. Uskon kuitenkin, että päätös oli oikea, koska jalassani tuntuu kipua.

Kausi on nyt siis saatu päätökseen, ja alkaa olla aika kääntää katseet talveen. Ylimenokautta on kuitenkin viikko jäljellä, joten lukemista on paljon luvassa. Juoksun aloitan sitten kun jalassa siltä tuntuu, mutta onneksi täällä Vöyrillä pystyy treenaamaan hyvin vaikka juosta ei heti pystyisi!  Muutama leiri on vielä tässä syksyllä tulossa ja niissä toivon jo pystyväni tekemään joitain treenejä juosten, mutta sen näkee sitten.  Siis talvea, lunta ja tulevaa talven kilpailukautta odotellessa eteenpäin! :)

Vöyriltä matkalla aamutreeniin pari viikkoa sitten

Kommentit